Simpsite Ervaringen

Simpsite – Ervaringen en beoordelingen

Maak je eigen website is niet altijd even gemakkelijk. Je moet eerst een host vinden die je kan helpen je website online te krijgen, anders heeft het geen zin om een webpagina te maken. Daarna moet je een manier vinden om dat daadwerkelijk te doen. Simpsite kan daar een optie voor zijn. Wat kun je allemaal met deze sitebouwer? En zijn de tools genoeg om je eigen pagina te maken? Hoe kan de Simpsite klantenservice je helpen als het niet gaat zoals jij wilt? Alleen degenen die al een website via Simpsite hebben gebouwd kunnen je hiermee helpen. Lees hun reviews om te weten te komen wat zij vinden van deze websitebouwer en haar tools. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je laten zien of Simpsite geschikt is voor jou.

Over Simpsite

Simpsite is een telecombedrijf dat je kan helpen jouw eigen website te bouwen. Ze hebben een doel: de simpelste sitebouwer maken. Inmiddels zijn er al meer dan 175.000 websites via Simpsite gemaakt. Je kunt via Simpsite ook een domeinnaam kiezen. Daarvoor zijn er bepaalde pakketten. Uit deze pakketten kan je extra opslagruimte of een eigen e-mailadres krijgen. Bij sommige pakketten krijg je statistieken om te zien hoe goed jouw website het doet. Standaard krijg je 100 MB opslag en een onbeperkt aantal pagina’s.

De Dienst van Simpsite

Je kunt via Simpsite dus je eigen website maken door middel van thema’s. Het goedkoopste pakket is gratis en bevat een eenvoudige editor, gratis hosting, 50 MB opslag en een .simplesite.nl e-mailadres. Met de pro-versie krijg je daarnaast ook uitgebreide statistieken, verwijder recmale, een eigen domein, google optimalisatie, 5 e-mailadressen en webmail. Dan is er ook nog de business-versie met een onbeperkt aantal e-mailadressen, SSL-beveiliging en nog veel meer. Mocht je er toch niet uitkomen, kan de Simpsite klantenservice je helpen technische problemen op te lossen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Simpsite

Heb je zelf al een website gebouwd via Simpsite? Dan zou jouw mening hierover kunnen helpen. Hoe gemakkelijk ging dat? Was het makkelijk om je website te maken zoals jij wilde of was het lastig om dat te doen? Hoe lang duurde het om een website te bouwen? En was de Simpsite klantenservice in staat om jou te helpen? Laat je eigen Simpsite review achter en vertel ons wat jouw mening is over deze websitebouwer.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Simpsite teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Simpsite

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Simpsite? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Simpsite achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *