Simyo.nl Ervaringen

Simyo.nl – Is het een goed idee om een mobiele telefoon bij Simyo.nl te kopen?

Help andere consumenten om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van hun sim-only abonnement door hen meer te vertellen over Simyo. Hier kan je alles vinden wat je moet weten over Simyo alvorens je met ze in zee gaat.

Over Simyo

Simyo is een bedrijf dat sim-only producten levert voor een mobiele telefoon. Het is onderdeel van KPN waardoor je als Simyo consument gebruik maakt van het KPN netwerk. In juli 2015 is Simyo gekozen als Beste Mobiele Provider van Nederland en om aantrekkelijk te zijn vermijden ze dure campagnes. Volgens hun eigen zeggen vragen ze gewone Simyo gebruikers naar hun mening en ervaringen.

Diensten

Simyo levert sim-only abonnementen en sim-only pre-paid mobiele diensten. Er zijn verschillende aandachtstrekkers waaronder altijd toegang tot je tegoed en verbruik via de app of online, gratis aanpassen van je bundel en het gebruik van het vertrouwde en veilige KPN netwerk. Er is ook de mogelijkheid om je abonnement maandelijks aan te passen, zowel omhoog als omlaag. Met hun zogenaamde Vriendendeal krijg je als je een ander aanbrengt een tientje tegoed op je sim. Simyo verkoopt ook losse mobiele telefoons. Deze mobiele telefoons zijn vaak wat oudere modellen, hierdoor kan er echter gestunt worden met de prijs. Als je al klant bent bij Simyo krijg je extra korting op een nieuw toestel waardoor je in één keer kan afbetalen in plaats van maandelijks te betalen.

Klachten

Simyo gelooft in tevreden bellers en daarom is het belangrijk om klachten te horen. Bekijk het filmpje en geef ons jouw ervaring met Simyo! Simyo krijgt veel gemengde beoordelingen, aan de ene kant tevreden klanten maar ook klaarblijkelijk veel ontevreden klanten waarbij iets mis gaat. Opvallend genoeg zet Simyo ook deze negatieve of positieve beoordelingen op hun eigen website. Erg belangrijk om rekening mee te houden is dat er soms onnodig hoge facturen zijn wanneer je internet open laat staan. Simyo reageert hier echter persoonlijk op om zo tot een oplossing te komen.

Heb jij ook een ervaring met Simyo, goed of slecht? Deel deze dan met anderen en laat je review achter op Reviewspotter, zodat toekomstige potentiële consumenten hun keuze hiermee bepalen.

Simyo buitenland en prepaid

Wil je meer weten over Simyo wanneer je in het buitenland bent? Of over hoe goedkoop hun prepaid is? Kijk dan naar de beoordelingen van klanten van Simyo op Reviewspotter om antwoorden te krijgen op je vragen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Simyo.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Simyo.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Simyo.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Simyo.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *