Skyroam Ervaringen

Klantervaringen bij Skyroam

Op zoek naar een organisatie die je voorziet van mobiele WiFi? Lees dan bij deze Reviewspotter wat de klantervaringen zijn bij Skyroam. Misschien is dit wel wat voor jou.

Wat is Skyroam?

Skyroam staat voor mobiele connectiviteit. Het bedrijf is opgericht door Jing Liu, een ondernemer met een visie op een meer verbonden online wereld. Hierdoor werd in 2008 de virtuele SIM-technologie patenteerd, waardoor mobiele data wereldwijd beschikbaar werd gemaakt. Onder het productaanbod vallen onder andere de Skyroam Global Hotspot, waar velen dit magie noemen. Volgens Skyroam is het een prestatie van formaat om met software gebaseerde wereldwijde connectiviteit te realiseren.

Skyroam Solis Review — WiFi Hotspot voor International Travel

Jing Liu, tevens Founder & CEO van Skyroam, is een echte ondernemer en reiziger. Naast zijn bedrijf staat hij ook bekend om zijn sportieve activiteiten zoals tennis, basketbal, zwemmen, wandelen en parachutespringen. Bij Skyroam kun je kopen of verhuren van een WiFi Hotspot voor je reis. De hotspot is verbonden met 24 uur dagpassen waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot snelle en veilige WiFi in meer dan 130 landen. Daarnaast is er ook een SOLIS VPN waarmee je beveiliging, privacy en toegang tot je inhoud krijgt.

Klantervaringen bij Skyroam

Ben je klant bij Skyroam en je wilt je ervaring delen? We stellen het zeer op prijs als je je mening bij Reviewspotter geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Dit geldt ook voor de vragen die we hierboven hebben gesteld.

Contact opnemen

Mocht je een vraag/opmerking voor Skyroam hebben, dan kun je online een contactformulier invullen. Daarnaast is er 24/7 een supportdesk te bereiken op +1-855-759-7626.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Skyroam teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Skyroam

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Skyroam? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Skyroam achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *