Speedify VPN Ervaringen

Speedify VPN: Versnel je internetverbinding

Wil jij je internetverbinding graag versnellen? Is het belangrijk voor je om snel te kunnen uploaden en downloaden? Of stream je juist veel films? Als je Speedify gebruikt, kan dit proces versneld worden! Maar wat vinden gebruikers van Speedify? Wordt hun internetverbinding sneller? Is het programma veilig? En is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Reviewspotter onderzocht het voor je.

Over Speedify VPN

Speedify richt zich op veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid. Het is een VPN (Virtual Private Network), dat een veilige verbinding tussen je computer en het openbare internet creëert. Door middel van kanaalbinding, linkaggregatie en VPN-software is het mogelijk om de internetverbinding te verbeteren. Bekijk hier de instructievideo van Speedify op YouTube. Met kanaalbinding haal je meer uit je Wi-Fi-implementaties en kun je bijvoorbeeld films sneller streamen of bestanden downloaden. Speedify biedt zowel abonnementen voor individuen, gezinnen, teams en ondernemingen. Voor een individu is er een account voor 5 apparaten, een gezin heeft er 5 beschikbaar en teams krijgen elk afzonderlijk een account. Speedify is verkrijgbaar voor Android, Apple, Windows en Mac.

Diensten Speedify VPN

Op de blog van Speedify vind je vele tips, tricks, informatie, nieuws en aanbiedingen. Ook zijn ze te volgen op Facebook en Twitter. Als je Speedify wilt gebruiken, kun je kiezen uit verschillende pakketten. Een individueel pakket kost €9,99 per maand of €55,99 per jaar. Een familie abonnement is €19,95 per maand (€2,99 per persoon) of €84,95 per jaar (€1,25 per persoon). Voor teams bedragen de tarieven €9,99 per persoon per maand of €55,99 per persoon per jaar.

Garantie, vragen en klachten Speedify VPN

Bij Speedify krijg je binnen de eerste 30 dagen na aankoop een volledige terugbetaling als je het abonnement opzegt. Heb je vragen over Speedify? Bekijk dan eerst de FAQ-pagina of mail naar support@speedify.com. Heb je al ervaring met Speedify? Laat ons weten wat je er zo goed aan vindt en wat er beter kan! Of ben je van plan om Speedify uit te proberen? Wees niet bang om hier ook een review achter te laten!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Speedify VPN teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Speedify VPN

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Speedify VPN? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Speedify VPN achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *