Superdeal Ervaringen

Superdeal

Wil je de juiste provider vinden voor mobiele telefonie? Lees hier of Superdeal de juiste keuze is. Superdeal is onderdeel van Vodafone en biedt unieke sim-only abonnementen.

Over Superdeal

Zoals eerder vermeld is Superdeal een bijactiviteit van Vodafone. Superdeal is de site voor unieke zogenaamde hybride abonnementen. Superdeal levert dus alleen Vodafone deals, dus je mogelijkheden zijn lichtelijk beperkt. Je kunt echter goed terecht bij Superdeal als je op zoek bent naar een goed sim-only product.

Review van de go-pro camera bij superdeal

Bekijk hier het filmpje:

Diensten

Superdeal is vrijwel helemaal gericht op de Hybride abonnementen van Vodafone. Dit soort abonnementen bieden volledige controle. Je betaalt van tevoren je maandelijkse kosten die je helemaal zelf inschat. Hierdoor ben je in staat je bundel maandelijks af te stemmen op jouw behoeften. Dit is ideaal als je veel reist en naar het buitenland moet voor werk. Als je niks aanpast, betaal je ook de volgende maand precies dezelfde bundel.

Voordelen van Hybride

  • Geen onverwachte kosten buiten bundel
  • Grote controle over kosten
  • Geen vast contract
  • Zeer flexibel door bijstellen via MyVodafone

Hybride is ideaal als je mobiele gebruik erg onregelmatig is. Het werkt in feite als prepaid, maar toch met een abonnement. De nadelen hiervan zijn dat als je tegoed op is, het voor die maand echt op is. Je kan dan alleen opwaarderen net zoals met een prepaid kaart. Hybride is ook geschikt als je kinderen hebt met een smartphone en je hun gebruik in de hand wilt houden. Je kan tot tien dagen voor het begin van de nieuwe maand aanpassen. Daarom is het belangrijk dat je inzicht hebt in je agenda en plannen voor de toekomstige maand zodat je een accuraat abonnement samenstelt.

Naast de Hybride sim-only optie zijn er ook andere aanbiedingen met een mobiele telefoon erbij. Hierbij wordt een Hybride sim vrijblijvend bijgevoegd en kun je na een maand beslissen of je dat wilt behouden. Wel is het enigszins onduidelijk hoe dit proces in zijn werk gaat. Ben jij al Vodafone Prepaid klant en klinkt Hybride je aantrekkelijk in de oren? Dan kan je hierop overstappen.

Klachten

Superdeal.nl heeft een Frequently Asked Questions afdeling en als je extra vragen hebt, word je doorverwezen naar de website van Vodafone of naar het e-mailadres voor rechtstreeks contact. De gekende klachten bij Superdeal gaan over het rekenen op hele minuten, maar dit is al geruime tijd niet meer waar. Telefoongesprekken worden nu afgerond op secondes bij Superdeal. Ook blijft eventueel tegoed buiten bundel een jaar geldig na elke opwaardering. Hier moet je wel op letten is dat de telefoons vaak nog met een simlock zitten.

Ervaring

Heb jij een ervaring met een mobiele telefoon of abonnement van Superdeal? Zijn ze goedkoop en betrouwbaar? Lees ervaringen bij ReviewSpotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Superdeal teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Superdeal

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Superdeal? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Superdeal achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *