Surfshark Ervaringen

Surfshark VPN – Klantreviews

Veel mensen zijn voortdurend op het internet te vinden, maar niet altijd voelen ze zich veilig. Hackers, criminelen en zelfs overheden kunnen je online activiteiten in de gaten houden. Om jezelf te beschermen, kiezen steeds meer mensen voor een VPN-verbinding, zoals die van Surfshark. Maar wat vinden de klanten eigenlijk van dit bedrijf? Zijn ze tevreden met de service en zijn de prijzen betaalbaar? Lees de reviews om alles te weten te komen over hun ervaringen!

Wat is een VPN?

Een VPN, of Virtueel Particulier Netwerk, helpt je veilig te internetten door een beschermde verbinding te creëren tussen jouw computer en het netwerk. Hierdoor verander je je IP-adres en blijf je anoniemer, waardoor je minder gemakkelijk gevolgd kunt worden.

Wat is Surfshark?

Surfshark is een relatief jonge speler op de VPN-markt. Het bedrijf werd opgericht in 2018 en is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Met meer dan duizend servers in meer dan 60 landen biedt Surfshark gebruiksvriendelijke software voor verschillende besturingssystemen, zoals Mac, Android, Linux, Windows en iOS.

Diensten van Surfshark

Surfshark biedt abonnementen aan vanaf 1,79 euro per maand. Als je direct voor twee jaar afsluit, betaal je ongeveer 10 euro per maand. Daarnaast is er een gratis proefversie beschikbaar. Surfshark biedt ook extra opties, zoals HackLock waarmee je bepaalde websites kunt blokkeren, en BlindSearch waarmee je zonder advertenties en logboeken kunt zoeken.

Schrijf een review over Surfshark

Gebruik je al Surfshark? Laat dan een review achter en deel je mening over de prijs, de service en de aangeboden diensten. Jouw review kan anderen helpen bij het kiezen van een goede VPN-provider!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Surfshark teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Surfshark

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Surfshark? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Surfshark achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *