Swapphone Ervaringen

Swapphone

Op zoek naar een organisatie waar je de nieuwste smartphones per maand kunt betalen? Misschien is Swapphone wel het bedrijf wat bij je past. Maar hoe weet je wat de klantervaringen zijn? Om dit uit te zoeken kun je terecht op deze pagina van Reviewspotter.

Wat is Swapphone?

Swapphone is een bedrijf dat een product aanbiedt wat ze ‘Product as a Service’ noemen. Hierbij gaat het om de meest moderne smartphones zonder hoge aanschafkosten en met maximaal gebruiksgemak. Je kunt ook kiezen uit tweedehands telefoons, zij hebben volgens het bedrijf nog een nieuw leven verdiend.

Waarom Swapphone?

Swapphone is er met hun ideeën om een positieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van het milieu. Het bedrijf hecht veel waarde aan verantwoord ondernemen, duurzaamheid, een circulaire economie en betrouwbaarheid. In 2019 is deze organisatie van start gegaan, maar heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de telecom markt. Er zijn inmiddels al duizenden klanten, zowel zakelijk als consumenten.

Voordelen

Een voordeel is dat de tweedehands telefoons altijd A-grade zijn, dat wil zeggen dat ze geen zichtbare schade hebben. Verder hebben de toestellen levenslange garantie en je kunt er flexibel mee omgaan. Kies bijvoorbeeld een Apple of een Samsung en kies daarna je contractduur. Wil je deze dan upgraden naar een ander model? Of wil je deze gewoon inleveren? Je hoeft je ook geen zorgen te maken over een eventuele BKR registratie.

Levenslange garantie

Swapphone geeft je als klant een levenslange garantie op je telefoon. Als je schade hebt, of omdat je deze laat vallen, krijg je de volgende dag al een nieuw exemplaar. Dit noemen ze bij Swapphone ‘swappen’. Door hier gebruik van te maken, kan je maandelijks tot wel 15 euro besparen op duurdere smartphones.

Wetenswaardigheden

Swapphone vindt het belangrijk dat een smartphone een tweede leven verdient. Het bedrijf stelt dat zo’n toestel nog jaren mee kan gaan en het is daarom zonde om ze weg te gooien als ze niet meer trendy zijn of er mooiere toestellen uitgebracht worden. Wil je meer informatie over Swapphone? Neem dan contact op via e-mail of telefoon.

Klantervaringen

Bent u al klant bij Swapphone? Heb je een smartphone bij hen besteld? Of ben je van plan om dit te gaan doen? Laat dan jouw ervaringen of verwachtingen hier weten, zodat Reviewspotter het grootste onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Swapphone teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Swapphone

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Swapphone? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Swapphone achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *