Sylconia Ervaringen

Reviewspotter van Sylconia

Bedrijven hebben deze dag een eigen website nodig om succesvol te kunnen zijn. Sylconia is een aanbieder die hierbij kan helpen. Bij hen kun je je domeinnaam registreren en website hosting, mail en webwinkel verzorgen. Wat andere bedrijven ervan vinden lees je hier bij Reviewspotter.

Sylconia is in 1999 opgericht door de eigenaar met de registratie van de .com domeinnaam. Daarna begonnen zij met het ontwikkelen en aanbieden van CGI scripts voor het internet, zoals webmail en een Control Panel. Toen er steeds meer vraag naar kwam, bood Sylconia in 2001 aanvullende oplossingen aan. In 2003 begonnen zij met het aanbieden van webhosting en domeinnamen op sylconia.nl en zo ook een programma voor digitale facturatie in 2013. Sylconia staat voor kwaliteit en eerlijke prijzen in .eu, .be, .com en .net extensies.

Bij Sylconia kun je terecht voor de volgende diensten: Domeinnamen, Webhosting, E-mail, en nog veel meer. Je bent altijd verzekerd van 24 uur e-mail support, een kosteloos Control Panel en webmail, die je wereldwijd kunt gebruiken. Je kunt er betalen met iDeal of door een overschrijving, alle prijzen zijn excl. 21% btw.

Sylconia is ISPGids.com gedragscode deelnemer, wat klantgerichtheid en rechtszekerheden garandeert. Ook zijn ze SIDN deelnemer om .nl websites te kunnen registeren. Er staat veel informatie op de website, maar als je nog iets wilt weten kun je ze altijd mailen, bellen of het contactformulier invullen.

Hoe draait jouw website met de hosting services van Sylconia? Zijn de mogelijkheden en dienstverlening bevredigend of laat dit te wensen over? Laat jouw ervaring achter bij Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Sylconia teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Sylconia

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Sylconia? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Sylconia achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *