T Mobile Ervaringen

Voorkom dat je teveel betaalt bij T-Mobile

De meeste mensen kennen T-Mobile wel. Het is een van de grootste spelers op de markt van mobiele telefonie abonnementen en smartphones. Misschien heb je zelf of een van je vrienden/familieleden een abonnement via T-Mobile? Ook Ben, de goedkoper aanbieder van sim-only-abonnementen, is een onderdeel hiervan. Wil jij ook profiteren van de goede deals? Dan kun je terecht op hun website waar je een abonnement met een gepaste telefoon of tablet kunt kiezen. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees er meer over op Reviewspotter.

Hier wat kerngegevens over T-Mobile: het hoofdkantoor zit in Den-Haag, het call- en servicecenter in Arnhem, 113 winkels in Nederland, 2 Samsung partnerstores, 3,9 miljoen klanten, 1500 full-time employees (FTE’s) en een omzet van € 1,5 miljard en een EBITDA van € 630 miljoen. Check ze ook eens op film!

De diensten van T-Mobile

T-Mobile biedt moderne communicatie die gebruikt kan worden op je smartphone, maar er is ook meer. Zo is er een abonnement op maat met het juiste aantal belminuten, tekstberichten en dataverkeer. Een bonus: alle belminuten kunnen ook gebruikt worden in heel Europa! De abonnementen zijn: Stel samen, Sim Only, PrePaid en Internet.

Klachten of tips over T-Mobile

Heb je een goede of slechte ervaring met T-Mobile? Wees niet bang om je verhaal achter te laten op Reviewspotter. Mocht er iets misgaan en je wordt niet goed geholpen door T-Mobile, dan kun je een klacht indienen via hun website, mail, of brief. Het is ook mogelijk om te bellen naar de klantenservice. Ze werken continu aan de verbetering van de service.

Beoordelingen van T-Mobile

Laat ook jouw mening achter over T-Mobile. Op die manier kunnen anderen ook zoeken of een abonnement bij T-Mobile slim is. Hoe nauwkeuriger je bent in het geven van je beoordeling, hoe meer je anderen helpt. Is het makkelijk opwaarderen? Is het bereik goed (en goedkoop) in het buitenland? Check de ervaringen van consumenten op Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen T Mobile teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met T Mobile

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over T Mobile? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over T Mobile achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *