Tele2 Ervaringen

Tele2

Tele2 is al heel wat jaren een belangrijk bedrijf in Nederland. Het begon met het aanbieden van goedkoper bellen door codes op je huistelefoon te gebruiken. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld en bieden ze verschillende diensten aan met betrekking tot telefonie, televisie en internet. Niet te vergeten de mobiele abonnementen die tegenwoordig gemaakt worden voor smartphones en mobiele telefoons. Een uitstekende plek om meerdere dingen te krijgen.

Heb jij ervaring met Tele2 en wil je je mening graag delen? Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet op Reviewspotter. Op deze manier mogen we mensen helpen om een duidelijk en eerlijk beeld van een bedrijf te krijgen.

Over Tele2

Ruim twintig jaar geleden heeft Tele2 de missie om de bestaande telecom bedrijven aan te vallen. Succesvol gebleken. Er zijn veel bestaande regels opengebroken en veranderd. Er is mogelijkheid geworden om goedkoper te bellen. Tegenwoordig bieden ze veel meer aan, zoals mobiele telefonie, internetdiensten en televisie. Ze staan midden in de maatschappij en zijn dus een maatschappelijk verantwoord bedrijf. Ze geven een goed voorbeeld voor anderen doormiddel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook hebben ze de ambitie om de telecommarkt en mobiele telefonie plus internetdiensten te verbeteren en goedkoper te maken.

De diensten van Tele2

De diensten die ze aanbieden kunnen worden opgesplits in mobiele telefonie en diensten voor thuis. Hieronder hebben we een lijst gemaakt van de diensten van Tele2:

 • Mobiel
  • Mobiel abonnement
  • Mobiele telefoons
  • Mobiel internet
  • Sim only
 • Thuis
  • Internet, Bellen & TV
  • Internet & Bellen
  • Internet & TV
  • Internet

Op één van de pagina’s van de website van Tele2 lezen we de drie woorden ‘service, service, service’. De bedoeling is natuurlijk om hiernaar te streven. Tele2 zet zich hier ook volop voor in. Ze bouwen de beste mobiele netwerken en glasvezelnetwerken voor zakelijke en particuliere klanten. Ze willen voornamelijk zich onderscheiden door meer service te bieden.

Heb jij ervaring met Tele2 en wil je jouw mening erover delen? We zien je reactie op Reviewspotter met interesse tegemoet. Wat vind jij van Tele2? Of had je een onprettige of juist geweldige ervaring met hun klantenservice? Laat je mening en bericht achter op Reviewspotter. Op deze manier kunnen we een transparant beeld krijgen van bedrijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Tele2 teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Tele2

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Tele2? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Tele2 achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *