The Phone House Ervaringen

The Phone House

The Phone House: Ervaringen met telefoons met handjes, voetjes en hoedjes. The Phone House is groot geworden met hun lieve reclames (denk aan de gespierde motorrijder met zijn roze mini-telefoon). Maar wat heeft dit bedrijf te bieden? Voor je in zee gaat met dit bedrijf, is het belangrijk dat je wat meer over The Phone House weet. Wat zijn de ervaringen van anderen met The Phone House? Zijn dit écht de juiste plekken om blije telefoons te kopen?

Over The Phone House

The Phone House verkoopt alle soorten telefoons. Of je nu op zoek bent naar een prepaid telefoon of een iPhone, bij The Phone House is het allemaal te vinden. Daarnaast biedt The Phone House ook allerlei providers aan, zoals Ben, KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort en TELE2. Als je liever zelf een provider kiest, kun je ook terecht bij The Phone House voor een Sim Only-abonnement en/of losse telefoon, bijvoorbeeld een Samsung Galaxy, HTC One, Sony Z3, een Alcatel of een LG Leon. Wil je het grootser aanpakken? The Phone House biedt tegenwoordig ook alles-in-1-pakketten aan.

Diensten van The Phone House

The Phone House heeft in totaal 150 winkels. Hier kun je advies krijgen over welke telefoon en/of abonnement het beste bij jouw persoonlijke wensen aansluit. Ook kun je hier terecht voor het overzetten van oude abonnementen naar nieuwe providers met nummerbehoud. Op de website phonehouse.nl kun je de meest recente folders vinden met actuele aanbiedingen, waaronder sim only aanbiedingen en acties met losse telefoons. Ook vind je hier informatie over de winkels, de telefoons, abonnementen, accessoires die worden aangeboden en over de handige services zoals het inruilen van oude telefoons, de leentoestellen, de Geek Squad en de verlengingscheck.

Klachten over The Phone House

The Phone House is via de website en via de winkels goed te bereiken als je problemen ondervindt. Er is een online orderstatus waar je al veel zelf kunt nakijken. Daarnaast is het bedrijf ook telefonisch en op Twitter te bereiken. Vaak is het handigst om langs de winkel te gaan als je problemen hebt. Neem dan je telefoon mee om ter plekke opgelost te worden.

Klant bij The Phone House?

Heb je je nieuwe telefoon net bij The Phone House aangeschaft of ben je al jaren klant? Laat hier dan je review achter! Topdeals, abonnement verlengen of afsluiten. Hoe waren je ervaringen? Lees hier alle reviews van anderen op Reviewspotter!

Voordat je als klant bij The Phone House betrokken raakt, wil het bedrijf eerst weten: wie ben je?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen The Phone House teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met The Phone House

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over The Phone House? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over The Phone House achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *