Trilectica Internet Solutions Ervaringen

Trilectica Internet Solutions

Steeds meer mensen bezitten een eigen website. Bijvoorbeeld voor hun bedrijf, een webshop of gewoon omdat het leuk is. Het kan daarom een verstandige zet zijn om een website te laten bouwen door professionele webdevelopers. Dan is er de meeste zekerheid dat de website goed draait, dat er geen glitches zijn, dat de laadtijden niet te laag zijn en dat het gebruikersgemak hoog is. Maar waar kom je aan zo’n website?

Trilectica Internet Solutions is een bedrijf dat webdevelopment verzorgt. In andere woorden: Trilectica kan jouw website ontwikkelen, beheren en hosten. Daarnaast kunnen ze hem ook optimaliseren, uitbreiden en automatiseren, zoals de klant maar wil. Bekijk hier ervaringen van klanten en lees meer over hun reviews en beoordelingen van Trilectica Internet Solutions.

Wat zijn de specialiteiten van Trilectica Internet Solutions?

Trilectica Internet Solutions bouwt allerhande soorten websites: van kleine webshops tot uitgebreide achtergrondsystemen. Het bedrijf werkt voornamelijk met PHP, Symfony en Zend Framework. Alle medewerkers hebben daarvoor uitgebreide certificaten, die te allen tijde geupdatet blijven. Denk bijvoorbeeld aan het Zend Certified PHP Engineer certificaat en het Zend Certified Engineer: Zend Framework certificaat.

Vooral back-end development is waar Trilectica expert in is. De systemen achter de schermen voor websites, die ervoor zorgen dat de website goed blijft draaien. Maar Trilectica heeft ook kennis van front-end, met talen als HTML, CSS en JS.

Daarnaast weten ze veel van onder andere MySQL, PhpStorm, Git, Jira en Scrum. Verder kunnen ze campagnes voeren met SEO en SEA en zo ervoor zorgen dat jouw website door iedereen snel en goed gevonden wordt in zoekmachines, zoals Google.

Met wat voor projecten kun je terecht bij Trilectica Internet Solutions?

Trilectica Internet Solutions accepteert losse projecten, volledige websites of werkzaamheden in detacheringsverband. Je kunt Trilectica dus inhuren om een volledige website te bouwen, maar ook voor een ingewikkeld of doorlopend probleem op een al bestaande website.

  • Automatiseren van bedrijfsprocessen;
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen;
  • Innovaties van bestaande systemen en websites;
  • Het bouwen van professionele webapplicaties;
  • Detachering;
  • Online bedrijfspresentaties;
  • Het bouwen van een webshop;
  • Het bouwen van een boekingswebsite;
  • Het beheren van de code (bijvoorbeeld PHP) van een website;
  • Het bouwen en beheren van CRM-pakketten.

Trilectica heeft samengewerkt met bedrijven zoals Tele2, UMC Utrecht, Raet en DTG (de Telefoongids). Daarnaast voert het bedrijf veel kleine opdrachten uit voor particuliere klanten, zoals La Casita en EZbook.

Hoe krijg je contact met Trilectica Internet Solutions?

Op veel verschillende manieren kun je contact opnemen met Trilectica. Je kunt een contactformulier invullen of een bericht sturen via de website. Daarnaast kun je ook telefonisch of via mail contact opnemen met het bedrijf.

Laat nu jouw review achter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Trilectica Internet Solutions teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Trilectica Internet Solutions

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Trilectica Internet Solutions? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Trilectica Internet Solutions achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *