TunnelBear VPN Ervaringen

TunnelBear VPN?

TunnelBear is een Canadese VPN-provider die in 2011 is opgericht. Deze aanbieder heeft applicaties voor bijna alle platforms, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. Met een onbeperkt TunnelBear-abonnement, inclusief alle TunnelBear-apps, prioritaire klantenondersteuning en onbeperkte data, kun je onbeperkt veilig blijven. Het bedrijf valt onder de telecom bedrijven.

Wat zijn de voordelen?

Volgens het bedrijf zelf heeft TunnelBear vele voordelen. Hierbij vermelden ze eerst dat je veilig kunt blijven op openbare wifi. Je bent gerustgesteld wanneer je online werkt, winkelt of bankiert. Keep je persoonlijke gegevens privé. Bescherm jouw fysieke locatie en browse-activiteiten tegen hackers, advertentiebedrijven en nieuwsgierige blikken. Je kunt alsof je thuis bent browsen, ook al ben je in het buitenland. Geniet van het lokale nieuws, entertainment en apps. Je kunt ook lokale censuur omzeilen door je apparaat-locatie te veranderen om toegang te krijgen websites, services en apps die in jouw land zijn geblokkeerd.

Wat voor VPN is dit?

TunnelBear geeft aan dat een VPN gemaakt moet zijn voor snelheid. Er is een wereldwijd servernetwerk dat geoptimaliseerd is om snel te streamen en te surfen. Met onbeperkte bandbreedte en server switches kun je vrijelijk browsen naar meer dan 22 landen. Er is vertrouwen in de beveiliging. TunnelBear is de enige VPN die jaarlijks beveiligingsaudits publiceert. Ze gebruiken alleen sterke AES 256-bit encryptie.

Waarom vertrouwen miljoenen mensen TunnelBear?

Het bedrijf legt ook uit waarom miljoenen mensen TunnelBear vertrouwen. Dit komt onder andere omdat jouw browse-activiteiten niet gecontroleerd, geregistreerd of verkocht worden. Omdat er jaarlijks beveiligingsaudits uitgevoerd worden, kun je erop vertrouwen dat er een goede beveiliging is. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, kun je een terugbetaling aanvragen door te mailen met de Support Bears. Er is ook een gratis proefversie die 500 MB data per maand bevat.

Maandabonnement

Met een maandabonnement krijg je toegang tot unlimited data en 5 connected devices. Daarnaast kun je ook voor een jaar of twee jaar een abonnement afsluiten. Op de website staat ook beschreven wat de voordelen van een abonnement hier zijn.

Klantervaringen

Ben je klant bij TunnelBear VPN? Deel gerust je klantervaringen met ons op deze pagina. Hoe vind je de service bij dit bedrijf? Wat is jouw ervaring met de dienstverlening van TunnelBear VPN? Hiermee help je ons om Reviewspotter het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews te blijven.”

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen TunnelBear VPN teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met TunnelBear VPN

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over TunnelBear VPN? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over TunnelBear VPN achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *