TurnKey Internet Ervaringen

TurnKey Internet

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in cloud hosting oplossingen? Misschien is TurnKey Internet iets voor jou. Bekijk op Reviewspotter wat voor klantervaringen er met dit bedrijf zijn. Wat is TurnKey Internet?

TurnKey Internet focust zich op cloud hosting oplossingen. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in betrouwbare, snelle en betaalbare cloudoplossingen op bedrijfsniveau voor jouw online zakelijke behoeften. Het bedrijf garandeert een optimale combinatie van prestaties, waarde en veiligheid als het gaat om servers. Ze bieden VPS Cloud Servers aan. Dit zijn snelle, schaalbare en betrouwbare virtuele private servers gebaseerd op de cloud. Deze servers zijn flexibel en aanpasbaar.

TurnKey Internet Data Center

  • Dedicated servers – Dedicated Servers (ook wel bekend als Bare Metal Servers) bieden het hoogste service niveau met een perfecte combinatie van prestaties, waarde en veiligheid voor jouw cloud gebaseerde hostingbehoeften. In tegenstelling tot cloud- of virtuele servers, biedt een Dedicated Server je exclusieve toegang tot alle fysieke hardware op de server (CPU, RAM, schijf, netwerkpoort en het fysieke chassis van de server). Niets op de server wordt gedeeld met andere klanten, waardoor je organisatie volledige controle heeft over beveiligingsinstellingen, het besturingssysteem, de hardwareconfiguratie en welke applicaties je op de server uitvoert.
  • VPS Cloud Servers – Volgens TurnKey Internet zijn hun VPS Cloud Servers uiterst betrouwbaar. Deze servers zorgen voor de perfecte balans tussen waarde, prestaties en gebruiksgemak. Ze gaan voor 100% up-time van het netwerk en bieden 24/7 support met een 30-dagen geld-terug-garantie. Alsmede zijn er managed hostingservices zoals serverback-ups, hands-on systeembeheer, inbraakdetectiebeveiliging en geavanceerde firewallbeveiligingsservices. Je kunt kiezen uit Linux en Windows besturingssystemen.

TurnKey is eigenaar en exploitant van een gecertificeerd, exclusief datacenter in New York. Als eigenaar van hun datacenter hebben ze elk aspect van de bouw, constructie en het onderhoud ontworpen om een ideale gehoste serveromgeving te bieden. Ook hebben ze gebruik gemaakt van state-of-the-art groene technologieën, waardoor hun datacenter het meest energiezuinig ter wereld is.

Je kunt ook deelnemen aan het Cloud Reseller programma van TurnKey. Je kunt dan binnen enkele minuten beginnen met je eigen cloudbedrijf. Het Cloud Reseller programma is perfect voor mensen die snel geld willen verdienen in de snelst groeiende sector in de branche, de Cloud. Je kunt bestellen wat je nodig hebt en simpel upgraden. Zij zorgen voor de infrastructuur zodat jij je kunt concentreren op het opbouwen van je klantenbestand en het genereren van inkomsten.

Klantervaringen

Heb jij al eerder producten/diensten van TurnKey Internet gekocht? Ben je tevreden over TurnKey Internet? Hebben de medewerkers je goed kunnen helpen? Als je een advies over deze organisatie moest geven, wat zou dat dan zijn? Zou je in de toekomst vaker iets bestellen bij TurnKey Internet? De gebruikers van Reviewspotter waarderen het zeer als je je visie over deze organisatie deelt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen TurnKey Internet teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met TurnKey Internet

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over TurnKey Internet? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over TurnKey Internet achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *