USA SIM Ervaringen

USA SIM: Een unieke mogelijkheid om te communiceren tijdens je vakantie in de VS

Wil jij gebruik maken van een simkaart om te bellen, sms’en en surfen tijdens je verblijf in de Verenigde Staten? Of wil je contact houden met je vrienden en familie in Nederland en België? Wellicht is USA SIM de juiste keuze voor jou. Lees eerst eens de onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen die zijn geschreven op Reviewspotter.

USA SIM biedt mensen de mogelijkheid om vrijwel onbeperkt te bellen, sms’en en surfen tijdens hun verblijf in de VS. Daarnaast staat er ook nog eens een verbinding open naar Nederland en België. USA SIM werkt op een prepaid basis, wat betekent dat je nooit te maken krijgt met verborgen kosten. USA SIM is onderdeel van het Belgische bedrijf Glenpark BVBA.

Hoe werkt USA SIM?

De eerste stap is om je USA SIM te bestellen via de website. Let er hierbij goed op dat je de juiste gegevens doorgeeft over de duur van je verblijf in de VS. Vervolgens wordt de kaart een dag voor je vertrek geactiveerd. De simkaart zal dan binnen zeven werkdagen bij je geleverd worden bij je thuis in Nederland of België. Is het nodig dat de kaart sneller bij je wordt geleverd? Dan is er ook nog een optie om de kaart binnen 3 dagen in huis te hebben.

Hoe installeer en gebruik je USA SIM?

Als je bent gearriveerd in de VS, zal je je toestel opnieuw moeten starten. Vervolgens zullen de instellingen voor je data automatisch worden ingesteld. Je ontvangt vervolgens een sms met daarin je eigen Amerikaanse telefoonnummer. Op dit moment kun je vrijwel onbeperkt sms’en, bellen en veel data gebruiken. USA SIM raadt je aan om je vrienden en familie op de hoogte te houden van je vakantie.

Contactmogelijkheden bij USA SIM

Mocht je nog vragen hebben of wil je persoonlijk contact met USA SIM opnemen? Dan kun je contact opnemen via een contactformulier, telefonisch, via e-mail of via reguliere post. Het telefoonnummer is +32 3 303 78 78 en het e-mailadres is info@usasim.net. Voor de reguliere post is het adres: Glenpark BVBA, Haringrodestraat 77, postcode 2018 in Antwerpen.

Wat zijn klantervaringen bij USA SIM?

Ben je al klant geweest bij USA SIM? Laat dan je ervaringen achter op Reviewspotter. Jouw visie helpt anderen om een goede keuze te maken. Jouw beoordeling zou dus zeker gewaardeerd worden.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen USA SIM teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met USA SIM

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over USA SIM? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over USA SIM achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *