VPS2day Ervaringen

VPS2day: Besluit je voor deze hostingdienst?

VPS2day stelt krachtige maar betaalbare alternatieven aan te bieden ten opzichte van traditionele dedicated servers. Sinds hun oprichting in 2014 levert het bedrijf aan tal van klanten uit verschillende landen. Het is een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in hosting en dat betekent dat ze kunnen inspelen op de individuele wensen van klanten. In 2018 is VPS2day overgenomen door Servinga en sindsdien gaat het bedrijf door met het verlenen van betaalbare hostingservices aan meer dan 10.000 klanten. Ben jij benieuwd wat de klantervaringen ervan zijn? Lees wat VPS2day biedt en deel ook je eigen mening.

Krachtige technologie, europese standaarden en een stukje geschiedenis

VPS2day biedt hoogwaardige hostingservices voor bedrijven. Om de beste prestaties te verkrijgen, zijn de hostsystemen gebaseerd op de nieuwste technologie en bestaan deze alleen uit hardware-onderdelen voor ondernemingen. Daarnaast zijn ze ook lid van het RIPE (Réseaux IP Européens Network Coordination Center). In 2018 introduceerden ze de geheel nieuwe Kubernetes-hostingproductlijn die ze claimen als “Next Generation Virtualization”.

Hoe kun je contact opnemen met VPS2day?

Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor VPS2day? Je kunt online een ticket indienen en volgens het bedrijf krijg je binnen 24 uur een terugkoppeling. Wil je liever een brief sturen of contact opnemen per fax? De details lees je op de website van VPS2day.

Serverbeheer en back-up

VPS2day geeft je als klant de volledige en exclusieve beheerdersrechten op het gehuurde VPS. Hiermee ben je als enige verantwoordelijk voor het beheer en de beveiliging van je VPS. Daarom is het belangrijk om de noodzakelijke beveiligingssoftware te installeren, om voortdurend op de hoogte te blijven van kwetsbaarheden en deze automatisch op te lossen. Ook moet je je programma’s configureren, zodat ze automatisch opnieuw worden opgestart. Sluitel hierbij ook is aan dat je onafhankelijke backups maakt.

Wat zijn de klantervaringen bij VPS2day?

We zijn reuze benieuwd of jij goede ervaringen hebt bij VPS2day. Laat op deze pagina van Reviewspotter weten welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Heb je prettig met VPS2day samengewerkt? Ben je tevreden over de diensten die ze verlenen? Deel je visie over dit bedrijf op deze pagina. Jouw mening is goud waard.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen VPS2day teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met VPS2day

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over VPS2day? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over VPS2day achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *