VyprVPN Ervaringen

VyprVPN: Wat zijn de klantervaringen?

Ben je op zoek naar een VPN provider? Wellicht is VyprVPN dan een goed alternatief. Wil je weten wat de klantervaringen met VyprVPN zijn? Bekijk dan de cijfers op Reviewspotter. Hier krijg je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews. Maar wat is VyprVPN precies?

Wat is VyprVPN?

VyprVPN is een VPN provider die onder Golden Frog valt. Deze organisatie ontwikkelt software en services waardoor betrouwbaarheid, prestaties en beveiliging wordt geboden. Ze hebben als doel om een ​​helderder en rijkere online ervaring te bieden door tools te maken. De oprichters van Golden Frog, Ron en Carolyn Yokubaitis, hebben al sinds het begin van het openbare internet actieve taken vervuld in 1994.

Golden Frog GmbH is opgericht in Zwitserland, vanwege hun privacywetgeving en het respecteren van de privacyrechten van internetgebruikers. De privacywetgeving in Zwitserland stelt dat artikel 13 van de federale grondwet het recht op privacy garandeert. Ook is er een federale wet en verordening voor de gegevensbescherming. Hierin staat dat de gegevensbeschermingsautoriteit zowel de persoonsgegevens van natuurlijke personen als van rechtspersonen beschermt. Zwitserland heeft ook afspraken gemaakt met de EU, de USA en andere landen om de privacywetgeving te respecteren.

Kernwaarden van VyprVPN

VyprVPN heeft een aantal kernwaarden opgesteld. Belangenbehartiging staat hierin centraal. Daarnaast vechten zij voor een vrij en open internet. Ook promoten zij beleid en wetgeving die hun missie ondersteunen. Innovatie is een continu proces en privacy en beveiliging moet eenvoudig zijn. Verder vindt VyprVPN investeringen belangrijk. Ten slotte staat transparantie hoog in het vaandel.

Klantervaringen

Ben je al eerder in contact geweest met VyprVPN? Zo ja, had je dan een goede ervaring met de producten en diensten? En waren de personeelsleden je goed van dienst? Geef je advies over VyprVPN? Laat het weten op Reviewspotter.com.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen VyprVPN teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met VyprVPN

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over VyprVPN? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over VyprVPN achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *