XS4ALL Ervaringen

XS4ALL: Betrouwbare internetprovider

Ben je op zoek naar een betrouwbare internetprovider? Neem dan eens een kijkje bij XS4ALL. Via Reviewspotter krijg je hier een goed beeld door objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Wat is XS4ALL eigenlijk?

XS4ALL is een internetprovider met een interessant verhaal. Het bedrijf werd opgericht in 1993 door vier internetpioniers. Ze zagen de wereld in hoog tempo veranderen en wilden meer bieden dan alleen een manier om te consumeren. XS4ALL is actief betrokken bij de Belbus, waarmee je zonder moeite het internet kunt afsluiten.

De pakketten van XS4ALL

Bij XS4ALL zijn er diverse pakketten die je kunt afsluiten. Zo is er het Alles-in-1 pakket, dat volgens de Consumentenbond als beste getest is. Daarnaast is er het ‘Internet & Televisie’ pakket, waarmee je nooit meer een programma hoeft te missen en gebruikmaakt van stabiel internet en HD-TV. Het derde pakket is de ‘Internet & Bellen’ combinatie, waarmee je ook stabiel internet hebt en voordelig kunt bellen met familie en vrienden. Tot slot is er het internetpakket, waarbij je profiteert van maximale stabiliteit.

Bestellaanvraag bij XS4ALL

Zodra je iets bestelt bij XS4ALL, ontvang je direct een bevestigingsmail. Ongeveer een week voor de gewenste opleverdatum ontvang je een brief met daarin de exacte datum en benodigde installatiegegevens. Het is belangrijk om deze brief te bewaren. Als je gebruikmaakt van een overstapservice, hanteert XS4ALL altijd een maand opzegtermijn. De nieuwe apparatuur wordt een week voor de opleverdatum verzonden, inclusief een Track & Trace code van PostNL. Vlak voor de opleverdatum neemt XS4ALL contact met je op voor een installatieafspraak. Als je een belpakket afsluit, regelt XS4ALL ook het nummerbehoud bij je huidige telefonieprovider. Let op dat je dit niet zelf moet regelen, anders kunnen ze het nummer niet overzetten.

Klantervaringen

Heb jij ervaring met XS4ALL? De gebruikers van Reviewspotter zijn benieuwd naar jouw klantervaringen met deze provider. Welk type aanbod heb je afgesloten en welke ervaringen heb je hiermee gehad? Is je advies positief of negatief? Met jouw mening help je anderen om weloverwogen keuzes te maken. Wat denk je? Moeten ze kiezen voor XS4ALL?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen XS4ALL teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met XS4ALL

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over XS4ALL? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over XS4ALL achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *