Youfone Ervaringen

Youfone

Als je op zoek bent naar een sim-only abonnement voor je mobiel, wil je lekker goedkoop uit zijn. Youfone reclameert dat zij ‘spotgoedkoop’ zijn, maar is dat wel zo? In dit artikel vertellen we je alles over Youfone en kun je de reviews van klanten lezen, zodat je een betrouwbaar beeld krijgt.

Wat is Youfone?

Youfone is een website die zich richt op het aanbieden van sim-only abonnementen voor mobiel. In september 2008 was Youfone, als eerste provider, de eerste provider die het mogelijk maakte dat de belkosten per minuut konden worden afgerekend. Vandaag de dag staat Youfone bekend als prijsvechter in de telecommarkt en is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste Sim Only provider van Nederland. Regelmatig zijn ze een concurrent van andere Sim Only aanbieders als Telfort, Ben, Simyo en Hollands Nieuwe.

Is het netwerk van Youfone betrouwbaar?

Youfone maakt gebruik van het KPN-netwerk, net als concurrenten Simyo en Telfort (ook een dochteronderneming van KPN). Naast de goede prijs-kwaliteit verhouding en service, is de netwerkkwaliteit een belangrijk speerpunt van het succes van Youfone. Yeofone biedt landelijke dekking en supersnel 4G netwerk aan tegen een scherpe prijs.

Kun je met Youfone gebruikmaken van internet op je mobiel?

Nu we steeds meer gebruik maken van mobiel internet, is het ook verstandig dat je ervoor kiest om je bundels zo te verdelen dat het dataverbruik binnen de grenzen blijft. Bij Youfone heb je altijd de mogelijkheid om databundels bij te kopen.

Hoe kun je besparen op de kosten voor mobiel internet?

Als je bewust bent met je mobielgebruik, kun je soms aardig wat besparen. Zorg dat je in de buurt bent van een Wifi-spot, schakel de GPS uit als het niet nodig is en controleer via MyYoufone je verbruik regelmatig.

Maakt Youfone gebruik van 4G of 4G+?

Je kunt bij Youfone gebruikmaken van het supersnelle 4G+ netwerk. Downloadsnelheden kunnen oplopen tot 256 Mbps en uploadsnelheden tot 150 Mbps. Je kunt deze 4G+ verbinding alleen activeren in combinatie met een internetbundel van 1500, 2000 of 6000 MB.

Kun je met Youfone bellen in het buitenland?

Hoge kosten bij gebruik van je mobiel in het buitenland zijn voorkomelijk. Daarom heeft Youfone de EU-bundel geïntroduceerd, waarmee je voor een klein vast laag bedrag per dag kunt bellen, sms’en en internetten. Als je liever geen limiet hanteert, kun je de Buitenland bundel activeren en zo gemiddeld 50% besparen op je kosten.”

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Youfone teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Youfone

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Youfone? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Youfone achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *