Ziggo Ervaringen

Ziggo: Betrouwbare provider van televisie, internet en telefonie

Wil je weten wat anderen zeggen over Ziggo? Op Reviewspotter kun je reviews lezen en de ervaringen van anderen bekijken om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Het kiezen van de juiste provider voor telefonie, mobiel, tv en internet kan lastig zijn, omdat iedereen verschillende wensen en behoeften heeft. Door de reviews te lezen, kun je de geboden service van Ziggo vergelijken en beoordelen.

Ziggo is een provider die verschillende diensten aanbiedt. Het bedrijf is ontstaan uit een samenwerking tussen @Home, Casema en Multikabel, wat in 2008 leidde tot de oprichting van Zesko. In 2014 werd de naam Ziggo geïntroduceerd en fuseerde het bedrijf met UPC. Ziggo heeft een netwerk dat voor 97% uit glasvezel bestaat, met alleen het laatste stuk als coax-kabel. Hierdoor heeft Ziggo het grootste glasvezelnetwerk van Nederland.

Ziggo biedt diverse diensten aan. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, zoals alleen TV, alleen internet, of een combinatie van TV en internet. Je kunt ook je eigen pakket samenstellen en extra’s toevoegen, zoals wifi-spots en online films. Daarnaast kun je de internetsnelheid bepalen en is er zelfs een optie voor een ‘driegesprek’.

Als je een klacht wilt indienen over Ziggo, zijn er verschillende contactmogelijkheden. Op de website vind je verschillende telefoonnummers, waaronder een speciaal nummer voor Ziggo-abonnees en klanten, een nummer voor niet-leden en een nummer voor sollicitanten. Ook is er een adres van het hoofdkantoor en een e-mailadres beschikbaar. Op de klantenservicepagina kun je verschillende onderwerpen vinden waar je je vraag kunt stellen. Er is ook een klachtenformulier beschikbaar waar je je klacht kunt indienen. Afhankelijk van de aard van de klacht zal Ziggo contact met je opnemen.

Heb je al ervaring met Ziggo en wil je deze delen? Laat dan een review achter op Reviewspotter! Bekijk de onafhankelijke ervaringen van consumenten en lees beoordelingen over televisie, internet en interactieve tv.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Ziggo teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Ziggo

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Ziggo? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Ziggo achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *