Zonzoo Ervaringen

Zonzoo.nl: Verkoop je oude telefoon, en help het milieu!

Als je vaak een nieuw abonnement kiest, krijg je er vaak ook een nieuwe smartphone bij. Tegen die tijd liggen de oude telefoons al lang in een la, verwaarloosd en steeds minder waard. Het is daarom een goed idee om een manier te zoeken om de oude telefoon te verkopen. Hiermee help je niet alleen je portemonnee, maar ook het milieu. Je kunt de telefoon zelf verkopen of op het internet aanbieden, maar het is ook mogelijk om de telefoon bij Zonzoo.nl te verkopen. Wat is Zonzoo.nl precies?

Zonzoo.nl is in 2001 in Engeland opgericht, en is sindsdien in 9 landen actief geworden. In 2011 is Zonzoo.nl onderdeel geworden van Greenwire Worldwide Ltd. Ze zijn een specialist en een marktleider in het innemen en het verwerken van elektronische consumentenproducten. Hiermee probeert Zonzoo.nl de levensduur van producten te verlengen – iets waarmee ze een goede bijdrage leveren aan de sociale en ecologische projecten.

Zonzoo.nl biedt verschillende diensten voor het verkopen van oude telefoons. Je kunt er je oude iPhone of andere smartphone verkopen, maar ook je iPod of Samsung kun je bij Zonzoo.nl verkopen. Hiermee help je zowel je eigen portemonnee als het milieu, door de telefoon op een verantwoorde manier te recyclen of her te gebruiken.

Klachten of tips over Zonzoo.nl

Mocht je een keer een klacht over je telefoon hebben, dan kun je natuurlijk contact opnemen met Zonzoo.nl. Als het probleem netjes wordt opgelost, kun je hierna weer volop genieten van het bedrijf. Wat vind je van Zonzoo.nl? Als je de telefoon al hebt verkocht, laat dan een mening achter op Reviewspotter. Zo help je anderen om een goede beslissing te kunnen maken over de verkoop van hun telefoon aan Zonzoo.nl, en zo hun milieu een handje te helpen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Zonzoo teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Zonzoo

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Zonzoo? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Zonzoo achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *