De Krim, Texel Ervaringen

Voordat u die droomvakantie naar de Krim boekt, is het logisch dat u wilt lezen wat andere reizigers hebben ervaren. Wij van Reviewspotter begrijpen dit verlangen en zijn hier om de inzichten van eerdere bezoekers te verstrekken, zodat uw zuurverdiende geld op een waardevolle manier kan worden besteed. Immers, vakanties moeten altijd iets zijn waar we naar uitkijken!

We hebben er allemaal een hekel aan om verrast te worden, en om dat te voorkomen is het essentieel om recensies te lezen alvorens een beslissing te nemen. Wilt u niet de zekerheid dat u weet wat u precies te wachten staat?

Over de Krim

Tegenwoordig is De Krim niet meer weg te denken uit het toerisme op Texel en bestaat het uit acht vakantieparken verspreid over het eiland. Met een aanbod van vakantiehuizen en bungalows tot campings en zelfs een hotel heeft De Krim het allemaal, voor elk wat wils!

Ontstaan van De Krim

Weinig mensen weten dat De Krim eind jaren zestig is opgericht door een gedreven groep Texelaars. Het toerisme op het eiland begon al op gang te komen, maar de aantrekkingskracht kon nog worden verbeterd. De camping die zij begonnen was uiteindelijk zo gewild dat het in de jaren tachtig uitgroeide tot bungalows en vakantiehuizen.

Het is opmerkelijk dat ook nu nog de huidige aandeelhouders deze overtuiging, het benadrukken en optimaliseren van wat Noord-Texel te bieden heeft, als een integraal onderdeel van hun missie beschouwen.

Diensten

Gasten van De Krim op Texel kunnen genieten van een grote verscheidenheid aan activiteiten en accommodaties. Vakantiepark De Krim, Bungalowpark ’t Hoogelandt en Hotel Molenbos bieden reizigers diverse overnachtingsmogelijkheden, terwijl kampeerliefhebbers hun hart kunnen ophalen op de vier campings – Camping Loodsmansduin, Camping Kogerstrand, Camping de Shelter of zelfs luxe glamping in luxe tenten op Om de Noord in de buurt!

De Krim biedt een uniek assortiment van vier campings rondom het eiland, allemaal met een prachtig uitzicht. Golfliefhebbers kunnen bovendien met korting gebruik maken van de naast het vakantiepark gelegen Golfbaan De Texelse! Met 18 holes is er geen betere plek dan De Krim voor u en uw clubs.

Klachten

Bij De Krim stellen wij alles in het werk om uw verblijf op één van onze parken of campings tot een onvergetelijke en aangename ervaring te maken. Mocht u problemen ondervinden met de vakantiewoning, bungalow of voorzieningen op het park of camping, aarzel dan niet om u direct te melden bij de receptie. Wij zullen er alles aan doen om eventuele ontevredenheid te verhelpen!

Het team van De Krim doet er alles aan om uw problemen naar tevredenheid op te lossen. Indien uw klacht betrekking heeft op het bezoeken van de website of het reserveren van diensten zijn er helaas geen expliciete instructies beschikbaar. Om dit probleem zo efficiënt mogelijk af te handelen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via het online formulier op onze site, via e-mail op [adres invullen] of door te bellen naar 0222 390 112.

Heb je een leuke of minder leuke ervaring tijdens je verblijf in De Krim, meld dit dan in het gastenboek. Zo kunnen anderen gemakkelijk beslissen of zij ook in deze locatie willen verblijven! Ben je benieuwd wat andere vakantiegangers van De Krim vinden? Bezoek Reviewspotter en lees de beoordelingen van Holland voor meer inzicht!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen De Krim, Texel teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met De Krim, Texel

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over De Krim, Texel? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over De Krim, Texel achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *