Sportreizen.com ervaringen

Bent u op zoek naar een betrouwbare sportreizen specialist? Kijk dan niet verder dan Sportreizen.com! Maak voordat u boekt eerst kennis met onze klantgerichte diensten door hun reviews en ervaringen te lezen.

Wie is Sportreizen.com?

Al vijftien jaar is Sportstravel.com gepassioneerd toegewijd aan het leveren van een ongeëvenaarde klantenservice. Als onderdeel van Footballtravel.com en door de uitgebreide ervaring van hun team met het bezoeken van voetbalclubs en sportevenementen over de hele wereld, beschikken zij over een uniek begrip en passie voor het leveren van een informatieve sportreizen buitenland ervaring die ongeëvenaard is!

Dankzij hun uitgebreide kennis op het gebied van sportreizen staat er altijd wel een medewerker klaar om eventuele vragen te beantwoorden. De mensen bij deze organisatie zijn duidelijk enthousiast over alles wat met sport te maken heeft en verheugd dat ze er een deel van hun werk van kunnen maken. Ze zijn er dan ook trots op dat ze contact kunnen leggen met klanten om hen te helpen en te ondersteunen wanneer dat nodig is.

Hier bij dit bedrijf is persoonlijke service en klantenzorg onze hoogste prioriteit. Wij garanderen dat alle details van begin tot eind tot in de puntjes worden verzorgd; wij zorgen niet alleen voor hotelaccommodatie, vervoer en tickets voor uw reis – maar ook voor een noodnummer dat u kunt bellen voor het geval er zich tijdens uw reis iets voordoet. Bovendien is één-op-één assistentie bij het plannen van de route (zoals van luchthaven naar hotel of locaties van sportevenementen) standaard!

Contact Sportreizen.com

Als u in contact wilt komen met dit bedrijf, bieden ze verschillende manieren voor klanten om contact op te nemen. De meest handige en geprefereerde manier is hun contactformulier dat u aan de rechterkant van de Sportreizen.com website vindt – een formulier dat een antwoord binnen 24 uur garandeert! Mocht je liever telefonisch bereikbaar zijn, dan is dat ook een optie voor jouw gemak.

U kunt het bedrijf van maandag tot en met zaterdag bereiken door te bellen naar +31-(0)85 070 5050. Onze openingstijden zijn 09:00 uur tot 21:00 uur op werkdagen en 09:00 uur tot 17:00 uur op vrijdag. Neem vandaag nog contact met ons op voor hulp!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sportreizen.com (onder de paraplu van Voetbalreizen.com BV) gevestigd aan het Willemsplein 34-3, 6811 KC Arnhem van 10:00 uur – 16:00 uur op zaterdag of via e-mail op info@sportreizen.com en u kunt binnen 24 uur een reactie verwachten!

Wat zijn de ervaringen bij Sportreizen.com?

Ben je bekend met Sportreizen.com? Wij horen graag uw gedachten en ervaringen bij dit bedrijf! Met uw eerlijke review op Reviewspotter, kunt u andere klanten in Nederland helpen om slimme beslissingen te nemen als het gaat om werken met Sportreizen.com, door bij te dragen aan ons platform, kunnen we ervoor zorgen dat Reviewspotter.nl onafhankelijk en onpartijdig blijft. Uw inzicht is van onschatbare waarde; overweeg vandaag nog een beoordeling of review voor ons achter te laten!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Sportreizen.com teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Sportreizen.com

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Sportreizen.com? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Sportreizen.com achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *