Zelf Ervaringen

Bij Zelf zijn we toegewijd aan het motto: “Leven. Zelf Verzekeren.” Wij streven ernaar dat onze klanten de avonturen van het leven kunnen aangaan en zich geen zorgen hoeven te maken over wat er onderweg kan gebeuren – want als er toch iets misgaat, is Zelf er voor u! Snel online een verzekering afsluiten kan bij ons; geen langdradige processen of tegenstrijdige informatie hier! Wij geloven dat verzekeren niet moeilijk hoeft te zijn – maar neem het niet alleen van ons aan, hoor ook wat onze tevreden klanten te zeggen hebben!

Met Reviewspotter bent u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen over de juiste verzekeringsmaatschappij voor uw behoeften. Onze reviews en beoordelingen komen rechtstreeks van klanten die bij Zelf verzekerd zijn geweest of onlangs hun polis hebben opgezegd – u kunt dus vertrouwen op onze inzichten! Lees de ervaringen van anderen, en bepaal eenvoudig welke verzekeraar het meest geschikt is voor wat u nodig heeft.

Over Zelf (NowGo)

Zelf werkt als onderdeel van de SNS Reaal familie samen met Proteq en heeft sinds de oprichting een geduchte reputatie opgebouwd in het aanbieden van online verzekeringen. Met hun jarenlange ervaring begrijpen zij wat klanten willen als het gaat om een efficiënte dienstverlening – en hoe zij die verwachtingen het beste kunnen waarmaken.

Met Zelf had het team erachter één doel voor ogen: een verzekeraar creëren die men zelf zou kiezen. Daardoor profiteren klanten nu van zijn transparantie en efficiëntie – zonder jargon of verborgen agenda’s. Consumenten krijgen ook een klantenservice die altijd beschikbaar is om eventuele vragen over de polisvoorwaarden te beantwoorden; allemaal met kennis van zaken en begrip!

Verzekeringen Zelf (NowGo)

• Aansprakelijkheidsverzekering

• Autoverzekering

• Inboedelverzekering

• Ongevallenverzekering

• Opstalverzekering

• Rechtsbijstandverzekering

• Reisverzekering

Verzekering aanvragen

Een verzekering aanvragen bij Self is een fluitje van een cent en vereist slechts acht eenvoudige stappen. Eerst maakt u zich vertrouwd met de verschillende polissen en leest u alle details. Zodra u de polis hebt gekozen die het best bij uw behoeften past, gebruikt u onze snelle calculator om de premie te bepalen!

Als u al elders verzekerd bent en wilt overstappen, zorgt Zelf voor het opzeggen van uw oude plan, dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken; wij regelen het in één stap! Controleer daarna nog even of alles correct is voordat u de aanvraag indient – we willen niet dat die vervelende typefouten de verwerking verstoren!

De duidelijke voordelen van het samenvoegen van meerdere verzekeringen zijn direct waarneembaar. U hoeft alleen maar de laatste gegevens voor de dekking in te voeren en uw persoonlijke gegevens toe te voegen om de aanvraag af te ronden. Vervolgens kunt u al uw gegevens dubbel controleren voordat u uw aanvraag in slechts twee eenvoudige stappen bevestigt!

Klachten Zelf

De klantendienst van Self is altijd bereid om te helpen bij uiteenlopende zaken. Via onze pagina Contact & Service kunt u schade melden, klachten indienen en verzekeringspolissen opzeggen. U kunt ook terecht op ons telefoonnummer of e-mailadres vermeld op onze website voor eventuele bijkomende vragen!

Jouw ervaringen met Zelf

Heeft u de voordelen van Zelf Verzekeren ervaren? Deel uw kennis met andere klanten door eenvoudig een aanvraag in te dienen. Of, als u ervoor heeft gekozen deze polis op te zeggen, vertel ons waarom! Beoordeel en beoordeel onze diensten op basis van hun betrouwbaarheid in het verstrekken van duidelijke informatie en directe hulp in tijden van schade of onverwachte gebeurtenissen. Reviewspotter is er om al uw verhalen te verzamelen dus laat ze horen.

Bent u op zoek naar verzekeringsbescherming? Zoek niet verder dan Zelf, die dekking biedt voor voertuigen, reizen, bezittingen, juridische kosten en vergoedingen, aansprakelijkheidskwesties of ongelukken, maar ook voor huizen. Geloof ons niet op ons woord; bekijk de reviews hier!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Zelf teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Zelf

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Zelf? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Zelf achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *